Kakva blamaža HRT-a na Facebooku: Administrator je na godišnjem, informirajte se na službenim stranicama!



HRVATSKA radio televizija trenutno ima oko 3500 zaposlenih. Ali i dalje ih, čini se, nema dovoljno niti da bi mogli administrirati najobičniju Facebook fan stranicu.

"Dragi moji dok Admina nema, sve možete saznati na djh.hrt.hr, a sva pitanja uputite na dobro_jutro@hrt.hr. Ostajte zdravo i dobro... Nadamo se povrmenom (baš tako, s tipfelerom, op.a.) javljanju...", poruka je koja je na Facebook stranici emisije "Dobro jutro, Hrvatska" postavljena u nedjelju 15. srpnja u 6:16 sati.

Od tada na Facebook stranicu emisije "Dobro jutro, Hrvatska", koja ima mizernih 708 fanova, nije postavljen niti jedan novi status. I oni rijetki korisnici koji ostavljaju komentare na Facebook stranici "Dobro jutro, Hrvatska" primijetili su da se radi o blamaži kakvu si HRT ne bi smio dopuštati.

"EPIC FAIL!", i "Mislim da ću ovaj primjer zavesti u svoju bazu 'banane svih banana'", komentari su kojima su korisnici ispratili "admina" na godišnji, a jedan se korisnik čak i ponudio da će volontirati kao administrator ukoliko ga doista nitko drugi ne može zamijeniti.

Podsjećamo, Slavko Linić nedavno je kazao da na HRT-u ima 1500 radnika viška. Ukoliko je procjena ministra financija točna, pa HRT u bliskoj budućnosti ostane bez gotovo polovice zaposlenika, strah nas je i pomisliti kako će im tek onda izgledati fan stranice na Facebooku.

Pročitajte više