Kolarić: SDP je postao stranka podmetanja, medijskih linčeva, nesposobnih neradnika

 

IZBAČENA članica SDP-a Aleksandra Kolarić na svom je Facebook profilu napisala kako se ostvaruje ono na što upozorava već godinu dana te da je zadnji trenutak za promjenu.

"Ne znam je li mi ikada bilo ovako teško gledati kako se ostvaruje točno ono na što upozoravam već godinu dana. Ono zbog čega sam izbačena iz SDP-a. SDP naočigled propada, a sa sobom vuče i društvo i državu. Moja stranka, koja bi trebala biti stranka pravednosti, jednakosti, socijalne pravde i demokratičnosti, postala je stranka podmetanja, medijskih linčeva, stranka nesposobnih neradnika u vodstvu, stranka u kojoj se kolege i kolegice izbacuju i marginaliziraju zbog svojeg političkog stava, stranka poslušnih i podobnih.", komentira Kolarić dodajući kako je SDP postao stranka čiju Vladu ne podržava skoro 70% građana.

"Zadnji je trenutak za promjenu"

"Ovo je zadnji trenutak za promjenu. Predsjednika i Predsjedništva, politike, programa, Vlade, statuta i drugih stranačkih dokumenata, načina odlučivanja, upravljanja strankom, rada i dijaloga sa članstvom i građanima i političke odgovornosti. Tko su odgovorni za ovu destrukciju? Svi oni apsolutni poslušnici u najužem vodstvu stranke koji su provodili, bespogovorno izvršavali i podržavali politiku i vođenje stranke Zorana Milanovića, kao što su većina među njima i odgovorni za neuspješnu Vladu.", nastavlja Kolarić-

"To su ljudi koji će biti krivci ako HDZ i Karamarko dođe na vlasti. Za to moraju preuzeti političku odgovornost. Pa bio bi red da ih navedemo, nekim slučajnim redom: Milanka Opačić, Željko Jovanović, Igor Dragovan, Ranko Ostojić, Mirando Mrsić, Gordan Maras, Arsen Bauk, Biljana Borzan, Brankko Grčić; Mihael Zmajlović, Siniša Hajdaš Dončić, Tihomir Jakovina, Neven Mimica.", zaključuje Kolarić.

Pročitajte više