Lasersko skidanje dioptrije dostupno svima: Promijenite svoj život danas

PREKRASAN je osjećaj raditi posao gdje vas svakoga dana pacijenti podsjete na činjenicu da ste im svojim radom oplemenili život. Ovdje je samo nekoliko primjera reakcija pacijenata Optical Expressa:

"Hvala što ste mi vratili vid""Da sam barem prije bila/bio na zahvatu"
"Zahvat mi je olakšao
život"
"Nikada nisam bila/bio zadovoljnija/i svojim izgledom"
"Zahvat je jako promijenio moj
život"
"Zahvat je podigao moje samopouzdanje"
"Rekli su mi da izgledam mlađe"

Optical Express je vodeća europska grupa za lasersku korekciju vida s više od milijun zahvata. Grupa prati sve inovacije i trendove te jedini u Hrvatskoj koriste CustomVue i IntraLase tehnologiju kojom je zahvat moguće potpuno individualizirati i tako uz dioptriju riješiti i greške vida odgovorne za probleme pri noćnoj vožnji, odbljeske, razlivene slike. itd.

Laserska korekcija vida
zaista mijenja život! Zato je Optical Express odlučio učiniti ju što povoljnijom kako bi svatko imao priliku podvrgnuti se zahvatu.

Ukoliko se naručite na pregled do 19.03.2012., pregled će biti potpuno besplatan, a zahvat je moguće platiti i do čak 60 rata što je već od 200 kn mjesečno.

Također, u Optical Expressu svaki mjesec možete osvojiti besplatnu korekciju vida, jednostavnom prijavom na web stranici.

Sigurno mjesečno potrošite 200 kn i više na stvari bez kojih možete. Zašto ne biste uložili u ono najvažnije - vaše zdravlje!

Ne zaboravite posjetiti Facebook stranicu Optical Expressa na kojoj svakodnevno možete dobiti informacije o novostima.

Više informacija možete dobiti na www.opticalexpress.hr ili na broj telefona 01 48 60 644.

Pročitajte više