Maras odgovorio aktivistima Građanske akcije: Ne bojim se njih na "grbači", a još manje "tripera"

Screenshot: Youtube/Građanska akcija

AKTIVISTI Građanske akcije jučer su došli na sučeljavanje za SDP-ove zagrebačke izbore zbog čega Maras, Mrsić i Bernardić nisu mogli doći do riječi. Tek kada što je Bernardić ponudio da će nakon sučeljavanja odgovoriti na pitanja aktivista, sučeljavanje je nastavljeno.

No, jedino jer Mrsić nakon svega ostao odgovoriti na pitanja aktivista zbog čega su aktivisti poručili: "Preziremo lažove i kukavice".

"Obećavali su nam brda i doline, zvali na kavu, pa na pivu, pa nas zvali na sastanke u četiri oka - sve samo da prestanemo postavljati pitanja. Pa ako nas HDZ nije uspio kupiti poslovnim prostorima i novcima iz proračuna ne znamo zašto SDP misli da nas se može kupiti kavama ili pivama?!?!?", napisali su iz Građanske akcije na Facebooku.

Što se događalo na sučeljavanju i što je Mrsić rekao aktivistima pogledajte u videu.

Maras odgovorio aktivistima Građanske akcije: Ne bojim se njih na "grbači", a još manje "tripera"

Nakon što su aktivisti Građanske akcije poručili Marasu kako "će se još vidjeti te da je bolje da je dobio triper nego njih na grbaču", ministar i jedan od kandidata za šefa zagrebačkog SDP-a im je odgovorio putem Facebooka:

"Kolege iz Građanske Akcije su nas posjetili jučer na sučeljavanju u Novom Zagrebu. Moram priznati da su nas malo ometali u sučeljavanju ali navikao sam i na gore stvari pa mi je jedino žao naših preko 200 članova koji su tamo došli radi stranke a ne radi nadvikivanja, upadica i ometanja sučeljavanja. Pošto su kolege iz GA iskoristili ovaj skup kako bi danas mene medijski optužili da ih se bojim i da sam pobjegao moram im reći da to nije istina niti sam time posebno impresioniran. Ne bojim se njih na "grbači" a još manje "tripera" kao što su rekli, jer se u životu i poslu odgovorno ponašam. Neka se ne ljute, jučer mi je bilo važnije razgovarati sa našim članovima jer je takav bio format skupa. Uopće ne sumnjam da će doći i na naredne skupove pa ćemo razgovarati, jedino se nadam da neće opet sve pretvoriti u svoj privatni show jer moraju shvatiti da na sučeljavanja idem prvenstveno radi članova"

Pročitajte više