Mladić iz Vodica dilao marihuanu, speed i ecstasy

Ilustracija: MUP

VODIČKA policija uz kaznenu prijavu privela je 19-godišnjaka s područja Vodica zbog sumnje da je počinio ukupno deset kaznenih djela iz djelokruga suzbijanja zlouporabe droga, izvijestili su priopćenjem iz PU šibensko-kninske.

Policija mladića sumnjiči za četiri neovlaštene proizvodnje i promet drogama i šest kaznenih djela omogućavanja trošenja droga.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima, policija je mladića jučer u prijepodnevnim satima u Vodicama zatekla u osobnom vozilu u kojem je službeni pas za detekciju droga pronašao paketiće sa zelenom biljnom materijom karakterističnom za drogu marihuanu, bruto težine 121 gram, i bijelom praškastom tvari karakterističnom za drogu amfetamin, takozvani 'speed', bruto težine 7 grama. Kod mladića je pronađeno i deset komada tableta karakterističnih za amfetamin, takozvani 'ecstasy'.

Istraga je pokazala kako je Vodičanin drogu posjedovao radi preprodaje, te da je u vremenu od 27. svibnja do jučer, kada je zatečen s drogom, na području Vodica u tri navrata prodavao, a u šest navrata je osobama s tog područja omogućavao konzumiranje droge bez novčane naknade.

Pročitajte više