Nakon godinu i pol dana HDZ predstavio - naslovnicu gospodarskog programa

Foto: Facebook

"NAKON godinu i pol mukotrpnog rada i truda stigao je rezultat!", pohvalio se na svojoj službenoj Facebook stranici Tomislav Karamarko, objavivši da ima prvu verziju HDZ-ovog gospodarskog programa.

Program, doduše, nije pokazao javnosti. Sve što je Karamarko u petak stavio na Facebook (i zato dobio 853 lajka) je naslovna stranica navodnog gospodarskog programa. Da je dugo najavljivani gospodarski program HDZ-a samo mit, primijetili su čak i neki Karamarkovi obožavatelji.

"Samo naslovnica Tomo?", jedan je od komentara na Karamarkovoj Facebook stranici, a ista osoba kasnije je dodala i da joj se korice "čine malo jeftine".

"Poštovana, nisu samo korice u pitanju nego i jezik kojim je napisan naslov, valjda zbog ne znam čega. Vjerojatno je i sadržaj na tom jeziku da bi kad prevodimo mogli tumačiti svaki na svoj način", primjećuje drugi korisnik Facebooka kojem smeta što je gospodarski program HDZ-a, za čiju je izradu angažiran njemački IFO institut, napisan na engleskom.

Prenosimo još neke od komentara koje je Karamarko dobio na objavu naslovnice gospodarskog programa, i to u njihovom integralnom obliku, bez intervencija u pravopis i gramatiku:

"Dali če biti pristupan široj javnosti, ako je moguče ili to tek dolazi".

"Treba rusit ovu gamad poktadose sve ..za sve im kriv neko drugi ..Drugi lopovi a oni koriste guzvu . Pa nelaju oni radi naroda nego radi sebe ....".

"Bravo,to je moj hdz,idemo u pobjede treba skinut ove nesposobne".

"Bravo predsjednice Tomo...Vjerujemo u Vas spas Hrvatske iz ove strasne agonije...Sretno uz Bozju pomoc!".

"Presjednice povedi Hrvatsku nedaj vise ovom milanovicu da ni jedne sekunde vlada i ovim antihrvatima koji se ovako ponasaju prema nasim braniteljima".

"Pa dajte ako trena sve zatvorite al vratite sto je pokradeno na ko da je pokro ovaj narod a zna se ko i bivsi Hdzovci i Sdepeovci i Hnsovci i dva ostala gamad kad bi se sve vratilo bili bi Svicarska dosta je vise progledavanja kroz prste".

"Dajte ljudi probudite se, ovu državu trebaju voditi on obrazovani ljudi, oni kojima je Bog na prvom mjestu, koji nisu opterećeni glupostima kao svi Hrvatski političari. Svi su imali priliku da nešto naprave ali sve što su napravili je da su pokrali i uništili lijepu našu".

 
 
 
 

Pročitajte više