Obitelj Šišak zahvalila svima: Božidar uskoro putuje u Njemačku, za Ivanino liječenje i dalje se prikuplja novac

Foto: Facebook

POTRESNA priča obitelji Šišak iz Sopnice dirnula je srca hrvatske javnosti, koja se još jednom odazvala na veliku humanitarnu akciju. Obitelj Šišak dobila je novu šansu za normalan život, koji im je poremetila zloćudna bolest. Ivana Šišak zahvalila je svima putem svog Facebook profila.

"Dragi moji, ovim putem bi vam htjela još jednom zahvaliti što smo u tako kratkom roku uspjeli prikupiti novce za mog supruga!!! Oduševljenje je preveliko da bi vam ga mogli prenijeti riječima!

Velika srca imamo!!! Na dan plačem po 3 puta ako ne i više od svih vaših divnih mailova podrške koju nam upućujete!

Nadam se da ćemo ovaj tjedan sve u detalje dogovoriti s klinikom i da krenemo ako bog da za vikend ili početkom tjedna za Njemačku!!!

Želim zahvaliti i udruzi "Ljubav na djelu" i gospođi Ljiljani pogotovo što su nam u ovome bili velika podrška i što smo odlučili ići dalje i probati i meni osigurati liječenje jer i ja volim život!!! Oni koji me privatno poznaju znaju da je to zaista tako!!!

E pa dragi moji upregnimo snage i krenimo dalje! Sve vas volim!!!", napisala je na svom Facebook profilu Ivana Šišak.

Pomozimo da se skupi dovoljno novca i za Ivanino liječenje!

Božidar boluje od karcinoma gušterače, a Ivana od tumora dojke. Za njegovu operaciju je prikupljeno dovoljno novca, a ostatak će biti preusmjeren za njegovu suprugu, koja također treba na liječenje u Njemačku.

Obitelj Šišak iz Sopnice inače ima dvoje male djece, petogodišnju Gitu i dvogodišnju Karmen. Do nedavno su vodili vlastiti posao, bavili su se izradom namještaja, no bolest je sve stopirala. Obitelj trenutno ostvaruje tek naknadu za bolovanje i socijalnu pomoć.

Udruga "Ljubav na djelu" pokrenula je akciju pomoći za obitelj Šišak. Može im se pomoći pozivom na broj telefona: 060 90 18. Cijena poziva je 6 kuna i 25 lipa.

Žiro računi na koji možete vršiti uplate su u Raiffeisen banci na ime Božidar Šišak (Kunski : IBAN HR4424840083114608641; Devizni: IBAN HR7424840083291886271)

Pročitajte više