Osuđen otac dječaka kojega je zlostavljao Ante Pavlović

Screenshot: Youtube

NA ROČIŠTU koje je bilo zakazano za jučer ujutro, sutkinja je donijela odluku o kazni za oca dječaka kojega je zlostavljao Ante Pavlović. Kako nam je potvrđeno, J.T. nepravomoćno je osuđen na uvjetnu kaznu od šest mjeseci zatvora uz rok kušnje od dvije godine zbog  povrede prava djeteta. Suđenje je bilo zatvoreno za javnost pa više detalja nije moguće doznati.

"Optuženik je priznao krivnju za djelo koje mu se stavljalo na teret, odnosno kazneno djelo iz čl. 177. st. 1. Kaznenog zakona  iz 2011. godine (kazneno djelo povrede djetetovih prava) te prihvatio sankciju predloženu u optužnici od Općinskog državnog odvjetništva. Optuženik je proglašen krivim za kazneno djelo iz čl. 177.st.1. KZ-a/11 te mu je izrečena kazna zatvora u trajanju od 6 (šest) mjeseci uz uvjetnu osudu u trajanju od 2 (dvije) godine.", doznajemo sa suda.

Skidaj gaće, jebem ti mater": "Doktor" Pavlović pred roditeljima zlostavljao dječaka

Samozvani doktor Ante Pavlović, koji sebe predstavlja kao doktor kiropraktike, na Youtubeu je objavio video na kojemu pred roditeljima zlostavlja dječaka. Snimka je objavljena 26. listopada 2014., no kako se čini iz naziva snimke događaj se zbio u kolovozu godinu ranije.


Kako navodi Pavlović na Youtubeu, tri muškarca i žena došli su zbog dječaka koji, kako tvrde, radi probleme i u školi i doma. "Roditelji su se rastavili, pa mali koristi "gužvu"...Ali, inteligentan je, no, kod mene nije mogao "proći" sa svojim forama...", navodi Pavlović.  Na početku "seanse", koja se nalazi na posebnoj video snimci, Pavlović govori dječaku kako nije normalan ako ne gleda porniće. "Želiš li biti svećenik? Nemoj tatu gledat! Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan", govori mu. Roditelji i dva muškarca samo slušaju, ne reagiraju.

"Ajde mali, da vidim jel ti imaš penis, aj skini da vidim"

Na snimci se vidi kako roditelji dječaka te još dvije muške osobe slušaju Pavlovićevo izlaganje, dok dječak stoji na vratima. U jednom trenutku Pavlović priča kako dječaci otkrivaju penis već sa 7 godina. "Ako tvoj mali ne drka, onda nije s njim nešto u redu", kaže Pavlović ocu dječaka, a zatim se obraća dječaku: "Ajde mali, da vidim jel ti imaš penis, aj skini da vidim", govori Pavlović na što se otac dječaka nasmije. "Ajde, ajde, skini gaće da vidimo. Je li te itko učio da kožicu presvlačiš, jesi li ti obrezan? Skini pa ću ti reći", govori Pavlović dječaku. Dječak mu odgovara da neće. "Zašto nećeš, pa ne smije se meni reći neću, jesi ti siguran da nećeš", govori Pavlović i približava se dječaku koji uplašeno stoji na vratima.

"Skidaj gaće jebem ti mater"

"Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće jebem ti mater ", govori dječaku i počinje mu skidati gaće i dovlačiti ga u prostoriju. "Tata, tata", zapomaže dječak, dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Otac dječaka želio je reagirati na Pavlovićevo zlostavljanje, no žena ga smiruje. Pavlović dječaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i bježi prema ocu. Žena (očeva djevojka) sjedi i dalje, a otac s dječakom izlazi van.

"Idite svi, ako ne želite slušati", govori Pavlović ženi i preostaloj dvojici muškaraca koji su ostali, na što mu žena odgovara da će se dječak i njegov otac vratiti nakon što porazgovaraju. "Sigurno hoće", dodaje ona.

Pavlović se nastavlja derati: "Jebote tata.. Ak nećete, šta ste došli", dok se u pozadini čuje kako dječak plače.

"Sad ću ja vama pokazati svoj kurac"

"Ako ja kao doktor želim vidjeti ima li mali problema s penisom vi to meni trebate dozvoliti: Razumijete?", objašnjava svoj luđački postupak. "Ja ću se sad skinuti pokazati vam svoj kurac, evo...", posljednje je što se čuje na ovoj užasavajućoj snimci.

Na idućoj snimci, koja je nastavak ove, nakon što je pokazao penis ljudima, kako kaže u opisu videa, Pavlović objašnjava kako je samo htio pomoći "malome": "Imam svoje metode, tko voli, nek izvoli".

 Ante Pavlović osuđen je u travnju nepravomoćno na 20 mjeseci zatvora. Pavlović je proglašen krivim za počinjenje kaznenih djela protiv braka, obitelji i djece i to djelo povrede djetetovih prava iz čl. 177. st.2. KZ/11 te djelo povrede privatnosti djeteta iz čl. 178. st. 1. i 2 KZ/11 te mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od godinu i osam mjeseci. S obzirom da je javnost je rješenjem suda bila isključena zbog zaštite interesa maloljetne osobe, više detalja zasad nije moguće doznati.

Pročitajte više