Osvoji stipendiju za renomirani američki master studij Service Leadership and Innovation

Foto: Press fotografije

ZANIMAJU te napredna znanja iz područja inovacija, upravljanja ljudskim resursima i vođenja? Prijavi se na natječaj za stipendije za upis na studij Master of Science in Service Leadership and Innovation. Poslije završetka studija polaznici stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT. Rok za prijavu je 9. svibnja 2014., a više informacija o natječaju dostupno je OVDJE.

MS Service Leadership and Innovation: unaprijedite svoja liderska znanja i vještine

MS studij (studij Master of Science) Service Leadership and Innovation je napredni akademski stupanj uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology koji se izvodi u Zagrebu na RIT Croatia.

Program je multidisciplinaran i namijenjen stručnjacima različitih profila koji žele steći napredna znanja i vještine u području poslovne ekonomije i menadžmenta, uključujući vođenje, upravljanje ljudskim resursima te uvođenje inovacija i upravljanje inovativnošću.

Studij Master of Science:

  • traje 15 mjeseci
  • obuhvaća 12 kolegija, uključujući i završni rad
  • provodi se online predavanjima i predavanjima u učionicama
  • omogućuje odabir smjera u području razvoja ljudskih resursa
  • uključuje renomiranu američku diplomu poslije uspješnog završetka studija.

Program se izvodi na engleskom jeziku, a predavači dolaze s američkog kampusa RIT-a. Studij je prilagođen zaposlenim osobama.


Pokrenut je natječaj za dodjelu stipendija - prijavi se!

RIT Croatia poziva zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj za stipendije. Više informacija o samome natjecanju nalazi se OVDJE, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti najkasnije do 9. svibnja 2014.

Pet najboljih kandidata iz natječaja osvajaju stipendije u iznosima od 2500 do 5500 eura. Zainteresirani kandidati moraju imati završen preddiplomski studij (ili četverogodišnji studij za osobe koje su diplomirale prije bolonjskog sustava) na akreditiranoj visokoobrazovnoj ustanovi te dokazanu visoku razinu znanja engleskog jezika.


 

Pročitajte više