Pijani vozač skoro ga ubio: Čistoća zahvaljuje stanovnicima Klaićeve koji su izašli na ulicu i pomogli njihovom djelatniku

Ilustracija: Nikša Stipaničev/Cropix

NA INDEXOV mail stigla je zahvala stanovnicima Klaićeve ulice 38 i okolnih zgrada od strane Podružnice Čistoće.

"Veliko hvala stanarima Klaićeve ulice 38 i okolnih zgrada koji su puno pomogli našem stradalom djelatniku nakon što je, u prošlu subotu oko 23 sata, na njega naletio osobni automobil te ga pritom teško ozlijedio.  Zagrebački Holding d.o.o. – Podružnica Čistoća", stoji u mailu kojega je uputio rukovoditelj službe za odnose s javnošću, marketing i kvalitetu usluga Vinko Vučić. Zahvala je objavljena i na stranicama Čistoće.

Vučić nam je kazao i kako je njihovom djelatniku život jedva spašen, ali je zahvaljujući liječnicima sada stabilno.

Podsjetimo, u subotu oko 23 sata na kamion Čistoće u Klaićevoj ulici kod broja 38 naletio je alkoholizirani vozač jureći svojom Škodom Octavijom. U tom trenu, djelatnik Čistoće penjao se na papučicu na stražnjem dijelu kamiona koji je bio zaustavljen pod rotacijskim svjetlima, a svom silinom Octavija se zabila u njega.

32-godišnji djelatnik Čistoće zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život. U KB Dubrava liječnici su se izborili za njegov život, ali su mu morali amputirati obje noge. "Sada je njegovo stanje stabilizirano", kazao nam je Vučić dodavši kako su mnogi stanovnici izašli na ulicu kako bi pomogli unesrećenom te im stoga Čistoća zahvaljuje.
 

Pročitajte više