Policija otkrila tko je bacao kamenje na Haciendu i pucao, ali i dalje pojma nemaju tko je premlatio 20-godišnjaka

POLICIJSKA istraga u slučaju krvavog obračuna koji se 15. kolovoza zbio u vodičkoj diskoteci Hacienda, kad je brutalno pretučen 20-godišnji Nardo Prelević, i dalje nije dovršena! Policija i dalje utvrđuje tko je od redara namlatio Narda.

Zasad su uspjeli jedino utvrditi krivce za bacanje kamenja i pucnjavu u Haciendi iste večeri, odnosno kaos koji je uslijedio nakon što su se zaštitari obračunali s Prelevićem.

"U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim Šibenčaninom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom te uništenje i oštećenje tuđe stvari, a ovim kriminalističkim istraživanjem 20-godišnjak, dvojica 21-godišnjaka, 26-godišnjak i 33-godišnjak, svi iz Šibenika, kao i maloljetnik s tog područja, osumnjičeni su za uništenje i oštećenje tuđe stvari", stoji u današnjem izvješću PU šibensko-kninske.

Policija navodi kako su spomenuti mladići 15. kolovoza oko 6.20 sati remetili javni red i mir pri čemu su bacanjem kamenja oštetili fasadu i krovnu ciglu vodičke Haciende. Jedan od optuženika, 32-godišnjak, pucao je iz vatrenog oružja i, kako navodi policija, tako izazvao opasnost za veći broj ljudi i imovinu. Nastala materijalna šteta je procijenjena na više stotina kuna. 

Pročitajte više