Pronađen još jedan stan: Zagrebački dilerski par imao drogu vrijednu milijun kuna

Foto: PUZ

ZAGREBAČKI policijski službenici prošlog su tjedna proveli kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom i 41-godišnjakinjom. U njihovom stanu pronađeno 690 grama amfetamina, 42 grama MDMA, 835 komada Ecstasya, 83 doze LSD-a, 13 grama hašiša i 10 grama marihuane čija ulična vrijednost premašuje 120 tisuća kuna.

No, da bi priča bila zanimljivija, i za dilere nepogodnija, u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da sredovječni dilerski duo ima još jedan stan na području Zagreba kojeg je koristila osumnjičena 41-godišnjakinja. U stanu je pronađeno još 1089 grama MDA pakirano u 3 PE paketa, 4.437 tableta MDA (tzv. Ecstasy) pakirane u 41 PE paket, 640 doza LSD pakirano u 2 alu paketa, 5.096 grama AMFETAMINA pakirano u 52 PE paketa, digitalna vaga s tragovima, aparat za vakumiranje s pripadajućim vrećicama za pakiranje i korespondencija. Vrijednost novo zaplijenjene droge na narkotržištu iznosi preko 500.000 kuna, dok bi vrijednost oduzete droge u uličnoj prodaji dosegla i milijun kuna.

Nakon završene pretrage stana, osumnjičena 41-godišnjakinja je vraćena u pritvor te će protiv nje biti podnijeto posebno izvješće kao dopuna ranije podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, priopćeno je iz policije.

Pročitajte više