Pucnjava u Zagrebu: U pokušaju pljačke poslovnice Hrvatske lutrije, ranjen policajac

Foto: Srđan Vrančić/Cropix

PREMA potvrđenim informacijama u pucnjavi u Zagrebu, točnije u naselju Savica ranjen je jedan policajac. Pucnjava se dogodila malo iza 19 sati, a kako su nam rekli svjedoci koji su se javili u redakciju Indexa, nepoznati muškarac pokušao je opljačkati poslovnicu Hrvatske lutrije u ulici Zinke Kunc.  
 
U bijegu je došlo do pucnjave, a čula su se najmanje tri pucnja. Jedan od ispaljenih metaka pogodio je i policajca. Počinitelj je vrlo brzo uhićen i to u susjednom Folnegovićevom naselju.
 
"Muškarac je pokušao ući u taxi, no nije mu uspjelo. Uhitila ga je policija", rekao nam je svjedok. U zagrebačkoj policija za sada službenih detalja o cijelom slučaju. Očevid je u tijeku. 
 
"Policijski službenik ranjen je hicem iz pištolja kojim je pljačkaš poslovnice Hrvatske lutrije u naselju Savica pucao večeras nakon počinjenog prepada", službena je obavijest zagrebačke policije koja je stigla večeras nakon 21 sat. I dalje se na zna u kakvom je stanju ozlijeđeni policajac. Navodno nije riječ o težim ozlijedama. 
 
O detaljima večerašnjeg slučaja zagrebačka policija izvijestit će sutra ujutro na konferenciji za novinare. 

Pročitajte više