Radovi na uređenju Psihijatrijske bolnice Sv. Ivan u punom jeku

Ilustracija: HRT

RADOVI na izgradnji objekta zamjenske zgrade bolničkog odjela VI i objekta skladišno uredske građevine Psihijatrijske bolnice Sv. Ivan na Jankomiru u puno su jeku, dok su završeni radovi na objektu Odjela broj III.

Gradilište je obišao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. ''Evo nas ovdje ispred objekta VI koji će imati 6 tisuća kvadrata, a do kraja godine bi mi to zaokružili. Bili smo ovdje prije tri tjedna i vidite koliko se toga napravilo, zadnja etaža se već radi. Iza nas je garaža, a bili su samo temelji. Sad je već ploča gore i radi se prizemlje'', zadovoljno je ustvrdio gradonačelnik te dodao kako je u funkciju puštena i Šoljanova koja se također obnavljala.

''Znači Šoljanova je sad u punom pogonu do rotora. Od rotora pored CIOS-a na Škorpikovu je plan proboja iduće godine. Paralelna cesta s Ljubljanskom avenijom iduće godine će biti u punom profilu. Znate li koliko će to rasteretiti Ljubljansku aveniju od Gospodske do Škorpikove?'', istaknuo je Bandić te poručio. ''Ja mislim da smo položili test i ispit do sada, a dok ovo ne bude gotovo, obilazit ćemo i kontrolirati kako se radi'', zaključio je Bandić.

Pročitajte više