Ravnateljica vrtića na prevaru uzela pismo sindikata iz Pošte kako ne bi otišlo ministru Jovanoviću!

Foto:  zupcica.hr

DUBROVNIK bruji o skandalu kada je Ravnateljica Dječjeg vrtića Župa Dubrovačka Marija Jelić na prevaru uzela iz pošte pismo sindikata koje je odaslano na adresu ministra Željka Jovanovića. 
 
"Kako bi spriječila da pismo Sindikata adresirano na Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u kojem se govori o problemima dječjeg vrtića Župa Dubrovačka stigne do odredišta, na prevaru ga je uzela iz pošte", piše današnje izdanje Dubrovačkog vjesnika koji su i otkrili cijelu aferu.
 
U razgovoru za lokalni zupcica.hr nakon izbijanja afere ravnateljica tvrdi da nije ništa kriva, kao i da se ispričala djelatnicima te da ne misli kako zbog toga treba dati ostavku. 
 
"Notorna je laž da  sam išta ukrala. Predsjednica sindikata je mimo mog znanja putem službene pošte Dječjeg vrtića  Župa dubrovačka uputila 2 pisma koja su odnesena na poštanski ured, točnije, koje je administrativna djelatnica odnijela u poštanski ured Mlini. Na isto sam reagirala na način da sam se u poštanskom uredu predstavila kao ravnateljica Vrtića i zamolila 2 pošiljke koje su službenom poštom krenule bez ikakve namjere da ih otvorim ili zaustavim. Iste sam neotvorene vratila osobno predsjednici sindikata uz uputu da isto ne može bez mog znanja i odobrenja slati kroz službenu poštu Vrtića", tvrdi ravnateljica Jelić. 
 
Odgovore  vrtićke ravnateljice smo prenijeli u cjelosti onakve kakvi su nam i dostavljeni, ipak teško je ne primjetiti par nelogičnosti u njima, zaključuje se članku lokalne Župčice. Čelnica sindikata tvrdi da je ravnateljica bila pravovremeno upoznata s radnjama koje će se poduzeti.
 
"Ravnateljica je bila fizički prisutna u administrativnom uredu prilikom predavanja naših kuverata. Osobno sam je pogledala i obavijestila da su to naše pošiljke koje ćemo poslati", tvrde sindikati. 

Pročitajte više