Razotkriveno čudo iz Međugorja: Svjetleća Gospa na eBayu za 250 dolara

Screenshot: eBay

I VI MOŽETE imati svjetleću Gospu u svom domu ili uredu! I to za "samo" 249 dolara plus troškovi poštarine, koji u ovom slučaju iznose 49 dolara, s obzirom da pošiljka dolazi iz Pariza (ukupno oko 1.700 kuna).

Zadnjih je dana, naime, među korisnicima hrvatskih društvenih mreža izuzetno popularan postao oglas na eBayju, u kojem se prodaje fluorescentna statua djevice Marije.

Predmetna Gospa izrađena je, kako se navodi u oglasu, u stilu francuskog Art Decoa, a ima i potpis autora. Statua je, navodi korisnik eBayja koji je prodaje, u vrlo dobrom stanju s izuzetkom da se boja malo oljuštila.

Ukoliko si želite priuštiti baš ovu Gospu koja svijetli u mraku, za to imate još 15 dana. Aukcija na kojoj se ova statua prodaje otvorena je do 11. listopada.

Link na kipić Gospe koji svijetli u mraku Facebookom se počeo širiti nakon što su regionalni mediji objavili da se u Međugorju desilo novo "čudo". U kući vidjelice Vicke, koja gospine poruke redovito prima još od 1981. godine, počeo je "svijetliti" gospin kip, navodno star 40 godina.

Ima i jeftinijih, manje "autentičnih" verzija

I dok je ova verzija kipa koju se prodaje na eBayu najsličnija "svjetlećem" kipu iz Međugorja, ako ste odlučili štedjeti na Gospi, a želite da jedna svijetli i u vašem domu, jeftine plastične verzije ovog kipića možete s raznih internetskih stranica naručiti za svega nekoliko desetaka kuna ili par eura iz inozemstva.

Dok jedni "kampiraju" pred kućom u kojoj je "svjetleća" Gospa, drugi vide samo dobar marketinški trik

Dok jedni jedni "kampiraju" pred kućom vidjelice Vicke u kojoj se nalazi "svjetleća" Gospa, koja svake večeri iznova zabljesne fluorescentnim sjajem, drugi u cijelom slučaju vide samo dobar marketinški trik i novi način za privlačenje lakovjernih turista u Međugorje. Ovom "čudu" sa "svjetlećom" Gospom čak ni Crkva ne vjeruje.

> Međugorje - 32 godine šarlatanstva

> Čak ni Crkva ne vjeruje u Gospu! "Međugorju je ponestalo turista pa su morali smisliti novi trik!"

Pročitajte više