Sud potvrdio presudu: Berlusconi je bio "direktor Bunga Bunga tuluma"

Foto: Guliver Image / Getty Images

TALIJANSKI sud potvrdio je nepravomoćnu presudu bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju zbog plaćanja seksa Marokanki Ruby koja je tada bila maloljetna. Berlusconi je u lipnju nepravomoćno osuđen na sedam godina zatvora.

Sud je u dokumentu objasnio kako je utvrđeno da je Berlusconi imao seksualne odnose s maloljetnom prostitutkom Ruby za što joj je i plaćao. Sud je utvrdio i da je Berlusconi bio "direktor" Bunga Bunga tuluma na kojima su djevojke zadovoljavale sve koji su to htjeli,  javlja La Republica.

Tvrdio da je nevin

"Potpuno sam nevin!", bio je prvi komentar Berlusconija nakon presude u lipnju na prvostupanjskome sudu dodajući da je bio siguran kako će biti oslobođen svi optužbi.

"Nije bilo šansi da budem proglašen krivim na temelju 'činjenica' koje su predočene na sudu", rekao je Berlusconi pred novinarima. U svom stilu Berlusconi je obećao nastavak borbe za "slobodnu Italiju" i "pravednu zemlju".

Tijekom svjedočenja u sudskom procesu Ruby je tvrdila da je na zabavi znalo biti i do 20 djevojaka koje su se skidale, ali navodno nikad nije vidjela fizički kontakt između njih i Berlusconija. Više je puta rekla da nije bilo "nikakvih seksualnih kontakata" između nje i Berlusconija. Detaljno je opisala zabavu povodom Valentinova kazavši da se na njoj pojavilo nekoliko djevojaka odjevenih u časne sestre, koje su se potom skinule u donje rublje, plesale oko šipke, a kraj su začinile vrućim plesom u krilu.Neke djevojke su čak bile obučene u ni više ni manje nego Baracka Obamu, rekla je Ruby na sudu.

Pročitajte više