"Sukob oko međe i kosilice": Mlađi muškarac propucan u Josipdolu, liječnici se bore za njegov život

Foto: Google Maps

OKO 14 sati je u Josipdolu u sukobu više osoba došlo do pucnjave, pri čemu je ozlijeđena jedna osoba, priopćila je karlovačka Policijska uprava. Očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku, dodaje se u priopćenju. Za sada nitko nije uhićen.

Mlađi muškarac iz Josipdola, koji je ranjen popodne u pucnjavi, s ozljedama vitalne ugroženosti je zbog prostrjelnih rana otpremljen predvečer iz ogulinske u zagrebačku bolnicu Sestara milosrdnica. Pacijent je zadobio prostrjelne rane u predjelu trbuha i natkoljenice, rekao je Hini dežurni kirurg.

Od zamjenika županijskog državnog odvjetnika Željka Brkljačić Hina doznaje da je oko 14 sati u Josipdolu, u sukobu više osoba, došlo do pucnjave i ozljeđivanja jedne osobe, te da se očevid obavlja za pokušaj ubojstva i to u uvjetima jake kiše i tuče, što dodatno otežava utvrđivanje činjenica važnih za istragu.

Od načelnika općine Josipdol Zlatka Mihaljevića doznaje se da je do tragičnog događaja navodno došlo "zbog sukoba oko međe i kosilice". "Izgleda da je najprije vlasnika prodavaonice u centru Josipdola sjekirom napao njegov susjed, a onda je napadnuti vlasnik iz vatrenog oružja teške tjelesne ozljede nanio svom napadaču, a policija sada sve okolnosti utvrđuje kriminalističkim istraživanjem", rekao je Mihaljević.

Pročitajte više