Sukobili se nakon noćnog provoda: Uhićen 35-godišnjak osumnjičen za ubojstvo 23-godišnjaka u Gašincima

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

JUTROS je mrtav u kući u Gašincima kraj Đakova pronađen 23-godišnji mladić, a već prema prvim informacijama okolnosti su upućivale na sumnjivu smrt.

Osječko-baranjska policija uhitila je 35-godišnjaka s đakovačkog područja kojega se sumnjiči za smrt 23-godišnjaka jutros nađenog u Gašincima kod Đakova, doznaje se u PU osječko-baranjskoj.

"Zbog navedenog sukoba, uhićen je 35-godišnjak s područja Đakova, nad kojim se obavlja kriminalističko istraživanje, nakon kojeg ćemo znati točne razloge i način dolaska do ovakvog događaja", kaže Darijo Premec iz PU osječko-baranjske.

Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Darijo Premec rekao je jutros kako je dojavu policija zaprimila oko 7.20 sati. Djelatnici Hitne medicinske pomoći, u kući u ulici Matije Gupca, u Gašincima, pronašli su 23-godišnjeg mladića s teškom ubodnom ranom potkoljenice te ga pokušali reanimirati, ali je preminuo.

Glasnogovornik Policijske uprave Darijo Premec rekao je Hini kako je očevidom utvrđena sumnja da je smrt nastupila kao posljedica sukoba, ali u još uvijek nerazjašnjenim okolnostima. Dodao je kako se nad uhićenim 35-godišnjakom provodi kriminalističko istraživanje, nakon kojeg se očekuje više pojedinosti o ovome događaju.

Kobni se događaj zbio u kući osumnjičenog nakon povratka iz noćnog provoda.

Pročitajte više