Titova unuka na Facebooku sprda Karamarka: "Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ"

Foto: Facebook

SAŠA BROZ, unuka Josipa Broza Tita, na Facebooku je oplela po predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku. Ironično se Saša Broz osvrnula na Karamarkovu najavu da će, kada HDZ dođe na vlast, preimenovati sve ulice i trgove koji i dalje nose Titovo ime.

"Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan 'lijek' za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ, toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema rvackoj naciji. Živio ti nama 1000 godina! Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz povijesti a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog djeda da se sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime, preimenuju u trg Tomislava Karamarka presvijetlog i plemenitog - AMEN! P.S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomica - VOLIM TE!", napisala je na Facebooku Saša Broz.

"Davno smo se obračunali sa svim totalitarizmima, osim komunističkim. Još uvijek je vinovnik i čovjek koji je odgovoran po zapovjednoj odgovornosti za sve zločine koji su načinjeni nad hrvatskim narodnom slavljen kao nekakva velika povijesna hrvatska osobnost. On to nije, on je samo zločinac. Govorim naravno o Josipu Brozu Titu", izjavio je Karamarko tijekom posjeta Dubrovniku prošli vikend.

Pročitajte više