U Šibeniku otvoren luksuzni hotel turskih investitora, zaposleno 150 radnika, stiže i Milanović

Foto: sibenik.in

U ŠIBENIKU je danas svečano otvoren novi hotel vrijedan 25 milijuna eura. D-Resort Šibenik, iza kojeg su turski investitori, ima 69 luksuznih soba i tri vile s bazenima, a kategoriziran je s 4+ zvjezdice. Resort je smješten u šibenskoj Mandalini, gdje se nalazi i prva hrvatska marina za megajahte.

Čelnici Dogus Grupe jutros su medijima predstavili poslovanje svoje tvrtke, treće najveće u Turskoj, koja osim u Hrvatskoj ulaže i po cijeloj Europi, najviše u luksuzne hotele poput novootvorenog u Šibeniku.



"Mnogi nas pitaju zašto smo odlučili uložiti tolike novce baš u Šibenik, pokraj toliko poznatijih gradova na Jadranskoj obali. Ali, Šibenik se izvrsno uklopio u našu poslovnu strategiju, mi ne ulažemo u već postojeće top destinacije, mi top destinacije sami stvaramo. Šibenik ima sve ono što nas zanima, i kulturu,i povijest, i ljude i prirodne ljepote," rekli su iz Dogus grupe, a prenosi portal ŠibenikIN prema kojem na večerašnju spektakularnu proslavu stiže i premijer Milanović.



Hotel je projektirao naš poznati arhitekt Nikola Bašić, a u njemu je zaposleno 150 radnika, od kojih je samo šest iz Turske.

Pročitajte više