U baru kraj Rijeke muškarac se srušio i preminuo, u Zagrebu mladić pao s dva metra visine i poginuo

Foto: Arhiva

IZ OKC-a PU primorsko-goranske rano jutros su izvijestili kako je u jednom noćnom klubu nedaleko od Rijeke jedna osoba preminula te kako je očevid u tijeku. Uzrok smrti zasad nije poznat. Prema neslužbenim informacijama, muškarcu je pozlilo nakon što je došao u bar, srušio se i preminuo.

"Policijska postaja Opatija zaprimila je jutros oko 4 sata dojavu hitne medicinske pomoći da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Jušići jedna osoba preminula. Auto-ophodnja je dolaskom na mjesto događaja utvrdila da je preminuo 55-godišnjak iz Matulja. Po nalogu zamjenice županijske državne odvjetnice provodi se očevid, a tijekom dana će se obaviti i obdukcija. Nastavlja se kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja", izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Sličan slučaj dogodio se i u Zagrebu. U poslovnoj zgradi u kojoj se nalaze nekoliko klubova i sportski prostori, 24-godišnji mladić je oko 1 ujutro iz neutvrđenih razloga pao preko metalne ograde s dva metra visine i ostao na mjestu mrtav.

Pročitajte više