U proteklih tjedan dana nestalo je deset osoba, jeste li ih vidjeli?

Screenshot: NENO/nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo deset osoba. Od sedam nestalih osoba prošloga tjedna, četiri su pronađene. Policija još uvijek traga za Valentinom Dermišekom, Aleksandrom Ignjac i Klein Petrom Šorgić.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Branko Bajzec (41)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 9.12.2014.

Opis: Branko Bajzec (41) visok je 185 centimetara, ima crnu kosu, tjemene je ćelavosti, smeđih očiju te jače tjelesne građe.

Branko se u utorak, 9. prosinca, udaljio s adrese u Zagrebu, Ulica Jasmina 29, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crno-plavu zimsku jaknu, plavu majicu, donji dio plave trenirke i crno-sive tenisice, dok je na glavi nosio zimsku kapu.

Mirjana Balja (64)
    
Mjesto i datum nestanka: Brdovec, 8.12.2014.

Opis: Mirjana Balja (64) je visoka 165 centimetara, ima plave oči, plavu kosu i jače je tjelesne građe.

Mirjana se u ponedjeljak, 8. prosinca, osobnim automobilom Fiat 500 zagrebačkih registracijskih oznaka, udaljila s adrese u Brdovcu, Ulica Pavla Beluhana 59, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ivana Ivakić Mesarić (16)
    
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 9.12.2014.

Opis: Ivana Ivakić Mesarić (16) je visoka 160 centimetara, ima ravnu smeđu kosu i kestenjaste oči.

Ivana se u utorak, 9. prosinca, udaljila s adrese u Zagrebu, Balokovićeva ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crni kratki kaput, crne hlače i crne čizme.

Martin Marković (19)
    
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6.12.2014.

Opis: Martin Marković (19) visok je 182 centimetra, ima  smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjesne građe.

Martin je u subotu, 6. prosinca, otišao s adrese u Zagrebu, Racinova ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u plavu jaknu s kapuljačom, traperice i smeđe tenisice.

Monika Mihalinec (17)
    
Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 9.12.2014.

Opis: Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetara, ima valovitu smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Monika se u utorak, 9. prosinca, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Emina Omanović (17)

Mjesto i datum nestanka: Vodnjan, 8.12.2014.

Opis:  Emina Omanović (17) je visoka 180 centimetara, ima ravnu crnu kosu, male zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani nosa ima piercing.

Emina se u ponedjeljak, 8. prosinca, udaljila s adrese u Vodnjanu, Pian 20, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crni kaput do koljena, sivu majicu, traperice, čizme na petu visoke do gležnja te je sa sobom nosila smeđu žensku torbu.

Šime Pajkić (16)

Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 10.12.2014.

Šime Pajkić (16) se u srijedu, 10. prosinca, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato.

Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Vedran Pongrac (16)

Mjesto i datum nestanka: Karlovac, 5.12.2014.

Opis:  Vedran Pongrac (16) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Vedran se u petak, 5. prosinca, udaljio s adrese u Karlovcu, Banija, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Anđelko Rajić (45)
    
Mjesto i datum nestanka: Ugljan, 7.12.2014.

Opis:  Anđelko Rajić (45) je visok 165 centimetara, ima valovitu kestenjastu kosu, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Anđelko se u nedjelju, 7. prosinca, udaljio s adrese u Ugljanu u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, plavu trenirku i zelene tenisice, dok je sa sobom nosio gitaru.

Vanesa Seferović (17)
    
Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7.12.2014.

Opis:  Vanesa Seferović (17) je visoka 150 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Vanesa se u nedjelju, 7. prosinca, udaljila s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, traperice i tenisice.

Pročitajte više