Uživanje na Pantovčaku: Pogledajte gdje žive Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz

Foto: Petar Glebov/Pixsell, Google Maps

SLOBODAN LJUBIČIĆ, šef Zagrebačkog holdinga i Petar Pripuz, suvlasnik CIOS-a, poznat i kao "hrvatski kralj otpada", uhićeni su jučer u velikoj akciji u kojoj je uhićen i Milan Bandić.

Policija i istražitelji koji već mjesecima rade na slučaju zbog kojeg je su uhićeni Bandić, Ljubičić i Pripuz sinoć su šest sati pretraživali stan zagrebačkog gradonačelnika, a istovremeno pretraživane su i kuće Pripuza i Ljubičića. Pretres poslovnih prostorija na rasporedu je danas, od ranog jutra.

Veljko Miljević, Ljubičićev odvjetnik, nije želio komentirati nagađanja da je njegov branjenik uhićen na granici sa Slovenijom, odnosno da je pokušao pobjeći istražiteljima. Miljević je kazao da se Ljubičića tereti za malverzacije u javnoj nabavi i nezakonito zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu. 
 
Mate Matić, Pripuzov odvjetnik, za Hinu je izjavio da je policija oko 23 sata završila s pretresom kuće njegovog branjenika. Pripuz je prenoćio u prostorijama PNUSKOK-a, a danas ga čeka ispitivanje u Uskoku i izvođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu, koji će odlučiti hoće li uhićene poslati u Remetinec.

Pročitajte više