Zbog bureka razbili stakla pekare u Požegi i izazvali masovnu tučnjavu

Foto: Arhiva

U PEKARI u Požegi je sinoć oko 4:20 sati došlo do tučnjave zbog - bureka. U masovnoj tučnjavi sudjelovalo je šest muškaraca u dobi od 21 do 31 godine.

Incident su izazvali mladići u dobi od 22 i 25 godina, koji su u gluho doba noći poželjeli kupiti burek. U pekari im je, međutim, rečeno da otvaraju tek u pet, te da bureci još nisu spremni i da se malo strpe. Mladićima se to nije svidjelo.

Razbili su stakla na vratima i izlogu pekare, a 22-godišnjak je i prijetio 53-godišnjem pekaru koji ih je pokušao smiriti. U obranu svom šefu priskočili su djelatnici pekare, te je došlo i do fizičkog obračuna. Nitko nije teže ozlijeđen.

"Pretragom obiteljske kuće 22-godišnjaka pronađena je automatska puška s prigušivačem i više komada streljiva zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava za kaznena djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, „Prijetnja“ i „Oštećenje tuđe stvari“, a protiv 25-godišnjaka također za „Oštećenje tuđe stvari“. Protiv svih sudionika ovog narušavanja javnog reda i mira slijedi optužni prijedlog", priopćeno je iz PU požeško-slavonske.

Pročitajte više