A. Grdić o Škvariću: Nek´ crkne u tom zatvoru

SEDMOGODIŠNJA veza bivše missice Aleksandre Grdić i Virovitičanina Zlatka Škvarića naprasno je prekinuta prošlog vikenda nakon što je 33-godišnji Škvarić brutalno prebio roditelje 25-godišnje manekenke.

"Ništa nismo mogli, zvijer, podivljao je, napao je mamu i tatu i istukao ih na mrtvo ime, iz čista mira, napio se i krenuo na njih, počeo srati (prigovarati)....  Onda sam ja psa uzela i tu je bila teta. On je poludio, a kad je to napravio krenuo je prema nama i rekao je da će nas sve pobiti. Ali nije uspio jer ga je zaštekalo 10 policajaca..." - kazala je Aleksandra Grdić u ponedjeljak za Obiteljski radio.

Policijska stanica u Virovitici nalazi se nedaleko kuće Grdićevih gdje se Škvarićev ispad dogodio, pa su policajci uspjeli vrlo brzo spriječiti ostvarenje njegovih prijetnji. Aleksandra je nakon što je Škvarić podivljao, zaštitu potražila u obližnjoj tetinoj kući, dok je njena majka nakon udaraca uspjela otrčati u policijsku postaju po pomoć.

"Mama je otrčala po policiju, jer je on ispred policijske stanice zatukao tatu. Izvadio je baseball palicu i imao je bokser, nisam to vidjela niti znala da ga ima, ali dečko od sestre je rekao da mu ga je jednom pokazao. Nakon toga je mama uletjela u policiju, on je još jednom udario tatu palicom u glavu, policajci su istrčali van i krenuli su prema njemu, a on je s automobilom pokušao pobjeći ali su ga oni stigli i priveli ga." - rekla je Aleksandra.

Otkrila je i da je i sama ponekad znala dobiti poneki šamar od 8 godina starijeg Škvarića koji je nakon privođenja u virovitičku policiju prebačen u bjelovarski zatvor.

"A mene, znao me udariti, šamar, ovo ono. Ma on je bolestan, bolestan na živce, znao me ošamariti pa mu je poslije bilo žao. Nije me (tukao) u posljednje vrijeme, ali prije me znao puknuti. Nisam ga nikad prijavila, ali rekla sam im (nakon incidenta) da me znao ošamariti. Psihopat, psihopat...." - ogorčena je bivša missica.

"Definitivno, ne želim čuti (za njega). Nek´ crkne dabogda, u tom zatvoru. Samo da mi tata ozdravi, ništa mi drugo nije bitno." - riječi su kojima je Aleksandra definitivno zaključila ovo poglavlje svojega života.

Index.hr/
Foto: D.P.

Pročitajte više