Air France smanjio broj letova, u studenom će 5 puta tjedno letjeti za Zagreb

Foto: EPA

AIR FRANCE je u objavi zimskog reda letenja najavio svakodnevne letove na liniji Pariz - Zagreb. Kompanija je reducirala broj tjednih letova na ovoj liniji za studeni, javlja Croatian Aviation.

Air France se vratio u Zagreb 1. srpnja te od tada redovno prometuje između Pariza i Zagreba, mijenjajući broj tjednih letova na ovoj liniji iz mjeseca u mjesec, ovisno o potražnji i restrikcijama u putovanju između dviju država.

Kompanija je u prvom tjednu listopada najavila svakodnevne letove na ovoj liniji u zimskim mjesecima, no u posljednjem tjednu listopada, od 26. do 31. 10, kompanija će između Pariza i Zagreba prometovati 3 puta tjedno (utorkom, petkom i subotom).

Od 1. studenog Air France nudi 5 letova tjedno na ovoj liniji, svakodnevno izuzev utorka i nedjelje, čime se putnicima iz Zagreba pruža veliki broj konekcija preko Pariza prema daljnjim odredištima u Europi i svijetu.

U zračnoj luci Charles de Gaulle trenutno su u funkciji terminal 2E, 2F te 2AC s kojih se odvija sav domaći i međunarodni promet. Zračna će luka u funkciju vraćati ostale terminale po potrebi, nakon povećanja operacija zrakoplova i putnika.

Na liniji Pariz - Zagreb u studenome će prometovati zrakoplovi tipa E190 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 100 putnika. 

Pročitajte više