Amerikanka tukla i mučila svoju djecu te kuhala žive psiće. Sada joj sude

Foto: (nije fotografija događaja u članku) 123rf

DANAS počinje suđenje ženi iz Novog Meksika koja je optužena da je mučila nekoliko od svojih 15-ero djece i skuhala leglo novorođenih psića u velikom loncu, javlja CNN.

Martha Crouch, stanovnica okruga San Juan, optužena je za zlostavljanje djece, ekstremnu okrutnost prema životinjama i ometanje istrage o zlostavljanju i zanemarivanju djece, navodi se u kaznenoj prijavi.

Tijekom razgovora s nadležnim službama jedno njezino dijete reklo je da ga je upucala u ruku sačmaricom dok je spremalo smeće, da je stavila kćeri "debeli lanac" jer je previše jela i da je tukla drugu, stariju kćer koja je bila trudna sve dok nije pobacila.

Kuhala žive psiće dok su djeca gledala

Kako bi spriječili djecu da prijave navodno zlostavljanje, Martha Crouch i njen suprug zaprijetili su im da će ih ako bilo što kažu policiji, socijalne službe oduzeti i silovati ih.

17-godišnja kći policiji je ispričala da je njezina majka navodno tukla djecu metalnim predmetima. Dodala je da je njezina kuja imala mlade i da je majka stavila četiri psića u veliki lonac i žive ih kuhala dok su djeca to gledala.

Pročitajte više