Ava Karabatić: Profesor Nižić već neko vrijeme maltretira studentice

SPLITSKA starleta Ava Karabatić tvrdi kako nije ucjenjivala profesora na Filozofskom fakultetu u Zadru Živka Nižića te dodaje kako se zbog njegova maltretiranja mislila prebaciti na fakultet u Zagreb.

Ava Karabatić prekjučer je uhićena zajedno sa svojim dečkom Špirom Miličićem i majkom Sanjom Karabatić zbog sumnje da su ucjenjivali profesora Živka Nižića. Terete se da su, ucjenjujući ga kompromitirajući SMS porukama, od profesora izvukli 9 tisuća eura. Ava tvrdi kako se sa svog fakulteta željela preseliti zbog profesorova ponižavanja te poruka seksualnog i prijetećeg sadržaja, piše Večernji list.

> Zadarski profesor kojeg je ucjenjivala starleta Karabatić: Naneseno mi je dovoljno štete

> Splitska starleta Ava Karabatić priznala da je iznudila 9 tisuća eura od profesora

Tvrdi kako su dvije tisuće eura koje je dobila od profesora bile dar zbog toga što se željela maknuti iz Zadra. Ava kaže kako je ostalih sedam tisuća eura uzeo njezin dečko te da ona za tu "transakciju" nije znala. 21-godišnja studentica tvrdi kako su ona i druge djevojke sa fakulteta već neko vrijeme žrtve Nižićevih dobacivanja i seksualnih aluzija.

"Čim je neka cura malo zgodnija, čim ima veće grudi, malo zanimljivije oči, kod profesora Živka Nižića će ili pasti ispit ako mu se ne poda ili će prolaziti, ali u tom slučaju mora biti njegova asistentica, živjeti u njegovu unajmljenom stanu u Diklu i biti žrtva njegova iživljavanja", kaže Ava te dodaje kako je njezina priča počela u proljeće kada ju je profesor ližući sladoled pitao voli li ona lizati.

"Čuvajte se međunarodna droco"

Po njezinim riječima, Nižić je njezin broj dobio zato što je bila članica kazališta mladih na fakultetu. "Puno su mi na početku značile njegove pohvale jer sam sada u najosjetljivijim godinama i onda sam mu, više kao djedu, poslala poruku 'Obožavam Vas'", rekla je Ava te nastavila kako joj je profesor i dalje slao poruke koje su, u početku, bile pristojne da bi završilo sa onima "čuvajte se međunarodna droco" i "zašutjela si droljo".

Pročitajte više