Bajkeri sutra u Petrovoj daruju krv

ZAGREBAČKI motociklisti sutra će sudjelovati u organiziranoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Ovom humanitarnom akcijom motoristi žele spasiti što više života, svjesni potrebe za velikim količinama krvi stoga što su i sami često žrtve prometnih nezgoda, koje rezultiraju teškim tjelesnim ozljedama, a nažalost nerijetko završavaju i smrtnim ishodom.

Okupljanje počinje u 9.30 ujutro u Savskoj 150, ispred cafe bara Bikers Beer Factory, nakon čega će kolona, uz policijsku regulaciju prometa, radi lakšeg i nesmetanog kretanja kroz grad, krenuti prema Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje "vjetra u kosi", čak i onih koji nisu u mogućnosti darovati krv, da sudjeluju u defileu po gradu, te se nadaju kako će se ovakvim akcijama javnost osvijestiti o motoristima i spriječiti stradavanje svih sudionika u prometu. Motociklistička kolona gradom će se prema Petrovoj kretati iz Savske prema HNK, pa kroz Teslinu, Đorđićevu, Draškovićevu, Smičiklasovu i Vlašku ulicu.

Pročitajte više