Bandić na radiju: Mene nitko ne je*e. Ja nisam klošar, čime se hranite?

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić gostovao je u emisiji Zagrebi po Zagrebu Radio Sljemena. 

Komentirao je slučaj betoniranja i stavljanja žice na okretište u Prečkom. 

"Riješit ćemo to za narednih mjesec dana. Vratili smo stvar u prvotno stanje i to što prije treba zaboraviti. Bit će kod nas još takvih primjera", kazao je Bandić.

"Nisu me informirali da je čovjek izgubio živce i da to traje već šest mjeseci. Normalno da se sve moglo brže riješiti. Bolje da niste bili na kolegiju, ali sve je snimljeno. Problem je u tome što ljudi ne žive svoj posao kao ja. Da žive, ne bi bilo problema", dodao je.

"Na ucjene ne pristajem"

Na upit postoji li opasnost da se opet postavi ograda ako se sve ne riješi za mjesec dana, Bandić je kazao da to nije moguće. 

Obitelj Maršanić je u medijima poručila da će za dogovor čekati 24 sata.

"Na ucjene ne pristajemo, to može slati nekom drugom. S gradonačelnikom se tako ne razgovara. Grad nitko neće ucjenjivati. Žao mi je što promovirate nasilje preko vašeg etera. Ja vas molim, to nije način, nadodavanje. Mene nitko neće uplašiti", obrušio se Bandić na novinara.

"Nitko mene ne je*e"

Jedna je slušateljica komentirala kako "gospodin Bandić je gradonačelnik, ali se demokratski ne ponaša". Pitala ga je zna li gdje je Dumovec Lug, jer se u njega ništa ne ulaže. Bandić se opet obrušio na novinara.

"Mogu ja vas moliti... Svatko ima pravo na demokraciju. Može gospođa govoriti što hoće, mene nitko ne je*e. Ja sam prije dva sata razgovarao s čovjekom. Zašto to radite, nisam ja klošar? S čime se hranite? Od kad je ta informacija? Nekorektno je što prenosite druge portale i onda pitate mene. Nekorektno je to. Sad sam otvorio spomenik Gandhiju, s čim se vi hranite?" uporan je bio Bandić.

Pročitajte više