Bandić ne odustaje: Rekonstrukcija Vlade? Kad nešto kažem, to i napravim - ja sam rješenje

Foto: FAH

MILAN BANDIĆ izazvao je potres na hrvatskoj javnopolitičkoj sceni izjavom o tome kako se sastaje s Tomislavom Karamarkom, a sve u funkciji potencijalne rekonstrukcije vlasti.

"Ne samo da sam razgovarao s Karamarkom, već sa svima onima koji mogu demonstrirati da žele raditi. Ja imam 60 godina - dovoljno iskustva da ne ponavljam greške, a dovoljno energije da djelujem", kazao je pred 5 dana.

"Bilateralno smo razgovarali više puta, ali što ćemo napraviti nismo dogovorili. No, mi ćemo to realizirati u idućih tjedan dana", komentirao je Bandić upitan je li razgovarao s Oreškovićem.

> MOST ispada iz igre? Bandić priznao: Razgovarao sam s Karamarkom o preslagivanju većine

"Ja sam rješenje"

Bandić je danas, nakon što je njegova izjava 19. travnja pokrenula niz polemika i spekulacija, ponovno progovorio o planovima za budućnost.

"Nalazim se, i to ne samo sa gospodinom Karamarkom, a s kim se nalazim ne osjećam još potrebu informirati vas".

Odgovorio je tako na pitanje o tome je li se čuo sa prvim potredsjednikom Vlade i što je sa preslagivanjem vlasti koje je sam najavio.
 
"Kad budem osjetio potrebu da vas informiram, ja ću vas informirati. Vašu znatiželju ja znam. Ja kada nešto kažem ja to i napravim, i budite sigurni da ću to napraviti. Ja sam rješenje, bio i ostao", rekao je zagrebački gradonačelnik Bandić.

Pročitajte više