Bandić o dugu SDP-a: "Di su pare?"

Foto: Hina

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić komentirao je presudu Visokog trgovačkog suda prema kojoj SDP za njegovu kampanju 2009. godine mora s kamatama platiti skoro 10 milijuna kuna.

"To više nije moj problem, ja sam 2009. kad me SDP nije htio podržati na izborima za predsjednika republike napustio SDP. Iza toga nisam imao s njima kontakt o toj temi, a ni inače. Kolegama iz bivše stranke, koju sam i ja djelomice stvarao, to su moji učenici, želim puno uspjeha. Ponekad učenici nadmaše učitelja, ponekad ostanu na razini učitelja, a ponekad ne nadmaše učitelja. Što im se događa, to vi znate bolje od mene", odgovorio je Bandić na pitanje o dugu.

Bandića su novinari pitali kako to da je SDP dužan Televiziji Sljeme njegovog bivšeg bliskog suradnika Slobodana Ljubičića Kikaša.

"A zašto mene pitate? Ja nemam veze s time. Niti sam naručio. Ja bih samo postavio pitanje gdje su pare. A gdje su pare?" rekao je Bandić.

Upitan kako komentira to što se dug godinama nije riješio Bandić je još dvaput ponovio istu rečenicu koju je u saboru nekoliko puta ponavljao šef SDP-a Davor Bernardić, kako je sam tvrdio, boreći se za satiru.

"A čiji dug? Ja samo pitam gdje su pare. Ja nemam veze s parama. Još jednom ću ponoviti: A gdje su pare?" rekao je Bandić.

Pročitajte više