Bandić u skupštini prijetio kupovinom zastupnika

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Screenshot Facebook

ZASTUPNIK stranke Zagreb je naš Tomislav Tomašević u zagrebačkoj skupštini na Facebooku je objavio kako mu je zagrebački gradonačelnik i Uskokov optuženik Milan Bandić prijetio kupovinom zastupnika. 

Tomašević je Bandića pitao o zapošljavanju brata bivše HNS-ove saborske zastupnike koja je prešla Bandiću te o navodnom prelasku bivše SDP-ovke Milanke Opačić u njegov saborski klub, a Bandić mu je odgovorio da mu obećava da će do kraja mandata dvoje od četiri zastupnika Kluba zastupnika lijevog bloka čiji je Tomašević predsjednik prijeći u Klub zastupnika Milana Bandića u skupštini. 

Tomaševićevu objavu prenosimo u cijelosti. 

Tomašević: Bandić mi je obećao da će dvoje od četiri zastupnika mog bloka prijeći njemu

"Vezano za zapošljavanje brata donedavne HNS-ove saborske zastupnice Marije Puh upravo sam na aktualnom satu postavio pitanje gradonačelniku koliko je porezne obveznike Zagreba koštalo da si poveća svoj saborski klub kojim si osigurava slobodu? 

Pitao sam ga također, budući da uskoro glasamo i o proračunu za 2019. godinu, a spominju se i potencijalne nove akvizicije poput Milanke Opačić, da li nam može u novom proračunu prikazati posebnu stavku koju predlažem da se zove “politička trgovina”, a u kojoj bi bili prikazani troškovi zapošljavanja u gradskim poduzećima i upravi zastupnika i vijećnika, kao i njihove familije koji iz drugih stranaka prelaze u stranku gradonačelnika. 

Bandić mi je odgovorio da mi obećava da će do kraja ovog mandata tj. u sljedeće 2 i pol godine dvoje od četiri zastupnika iz Kluba zastupnika lijevog bloka čiji sam predsjednik prijeći u Klub zastupnika Milana Bandića. Ja se ipak kladim da je ovo 1001. gradonačelnikovo obećanje koje će ostati neispunjeno!", napisao je Tomašević na Facebooku. 

Pročitajte više