Bandićeva mlada kolegica: Nismo razgledavali bunde, nego smo posjećivali obrtnike

Foto: Index, Slavko Midzor/PIXSELL

ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić početkom mjeseca je, kako je objavio Index, u predvečerje u centru Zagreba posjetio jedan dućan s bundama.

Index je objavio više fotografija na kojima se vidi da je Bandić u trgovini s bundama i krznom, a na fotografijama se vidi i da, suprotno mjerama Stožera, u trgovini ne nosi masku.  

> FOTO Bandić s mladom kolegicom bez maske razgledavao bunde: "Nemam komentara"

U njegovom društvu bila je gradska zastupnica Natalija Prica Oreški,  članica Predsjedništva njegove stranke i šefica Mladih 365, organizacije mladeži njegove stranke.

Natalija Prica Oreški je bivša misica koja je polovinom 2018. postala Bandićeva zastupnica u Gradskoj skupštini. Završila je stomatologiju i ekonomiju u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta, a 2011. je odnijela krunu za Miss Universe Hrvatske.

Na Indexov upit Bandić je preko glasnogovornice konstatirao da nema komentara. Pitali smo i Pricu o ovom događaju prije objave članka, ali nije nam odgovorila pa do njenog objašnjenja nismo došli.

Danas se, pak, požalila na medijsku površnost. Prica Oreški u današnjem Jutarnjem listu, desetak dana nakon objave članka o njenom i Bandićevom posjetu dućanu s bundama, javila sa svojom verzijom priče po kojoj ona i Bandić nisu razgledavali bunde, nego -  posjećivali obrtnike.

"Žalosti me ta medijska površnost i tvrdnje bez činjenica, odnosno neutemeljena interpretacija obilaska jednog od zagrebačkih obrtnika. Zanimljivo je da su baš zabilježili obilazak krznarije, a ne i obilaske koji su prethodili ovom. Taj dan kad smo posjetili neke od zagrebačkih obrtnika kako bismo iz prve ruke vidjeli s kojim se problemima susreću u ova krizna vremena, fokus je pao na moj rođendan, a ta je činjenica apsolutno nebitna za ovu priču. Nije prvi put da obilazimo obrtnike, ali, eto, neki se dobronamjernik tamo zatekao i napravio te fotografije. Sve ostalo bile su pjesničke slobode i zlonamjerne podvale", kazala je Prica Oreški za Jutarnji.

 

 

Pročitajte više