Bandićevci sms-ovima, mejlovima i telefonskim pozivima vrbuju birače

U FINIŠU predizborne kampanje u kojoj se Ivo Josipović i Milan Bandić bore za mjesto na Pantovčaku, vodi se oštra borba za svakog glasača. Prema informacijama iz više krajeva Hrvatske, Bandićevci koji aktualnoga zagrebačkoga gradonačelnika žele kao Mesićeva nasljednika, odlučili su se za borbu za svakoga glasača.

Brojni građani Hrvatske nemalo su iznenađeni telefonskim pozivima i sms porukama koje dobivaju, a u kojima im se jasno navodi za kojeg bi kandidata trebalo glasati 10. siječnja.

"Vi koji imate hrabro srce hrvatsko, Vi koji ste vezani kršćanskim svjetonazorom, ustanite i izađite na izbore 10. siječnja 2010.g...odlučimo za križ a protiv agnosticizma i komunističke svijesti koju nam nameću Nehrvatski mediji, i mesićevski laboratorij...sad je vrijeme novog buđenja za uređenu Hrvatsku! Svaki od nas sa još 10 Nas neka izađe na birališta i glasuje za Milana Bandića... (Šalji dalje)", stoji u sms-u kojega hrvatski građani dobivaju na svoje mobilne telefone.

Isto tako, Bandićevci telefonima zovu građane Hrvatske i daju im "jasne upute" koga je potrebno zaokružiti u drugome krugu predsjedničkih izbora.

Mejl predsjednika koji "vole građane Hrvatske"

Bandićevci su se aktivirali i slanjem mejlova na adrese građana u kojima odašilju svoju poruku.

"Dragi prijatelji, Vama i Vašim bližnjima želimo svako dobro u novoj godini! Prije svega želimo Vam da novu godinu započnemo s izborom sposobnog, hrabrog i neovisnog predsjednika, koji će zajedno s Vama, od 10. siječnja stvarati novu i drugačiju Hrvatsku.

Hrvatska mora postati zemljom koja cijeni sebe, svoje građane i koju će drugi cijeniti te prepoznati kao zemlju zajedništva, međusobnog povjerenja i jedinstva. Samo zajedništvo hrvatskih građana preduvjet je bilo kakvog napretka.

Kao sto znate,  Milan Bandić iznad svega voli građane Hrvatske i spreman je poniziti se do zemlje za našu zajedničku dostojanstveniju budućnost. Pozivamo vas da svojim glasom 10. siječnja doprinesete stvaranju demokratske, pravedne i socijalno osjetljive Hrvatske u kojoj će svi građani biti jednako vrijedni i imati jednake šanse za uspjeh. Recimo "NE" jednoumlju i ne dopustimo da se Hrvatska zacrveni!

Veselimo se našoj budućoj suradnji, a ukoliko ne želite i dalje primati obavijesti iz izbornog stožera, molimo vas da nam uputite povratni mail.", stoji u mejlu kojim Bandićevci bombardiraju građane Hrvatske.

Pročitajte više