Batarelo: Musk je kupio Twitter. Konačno sloboda! Idemo svi tamo, napustite Fejs

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

VICE John Batarelo, čelni čovjek ultrakatoličke udruge Vigilare, komentirao je Muskovu kupnju Twittera. "Dragi FB prijatelji, Elon Musk je kupio i preuzeo Twitter. Konačno će postojati slobodna društvena mreža i to BEZ CENZURE FAKTOGRAFA i FB centrale. Konačno sloboda", napisao je Batarelo na Facebooku.

Onda je pozvao ljude da otvore račun i napuste Facebook.

"Ako nemate, otvorite Twitter račun.  Ajmo masovno napustiti ovo maltretiranje Facebooka, njihovo ubijanje dosega (reach) i podmuklo shadow banning (imaš profil ili stranicu, ali nitko to neće vidjeti radi negativno naštimavanje algoritama). Idemo se naći na Twitter", piše Batarelo.

"Mi konzervativci, tradicionalisti, desničari, domoljubi, katolici, itd. smo većina u Hrvatskoj ali su nas dotukli radi cenzure. To smo dokazali dok je Facebook još bila slobodna platforma, i zato su ljevičari stvorili Faktograf da ubiju našu snagu i slobodu općenito", razvija i objašnjava Batarelo svoju teoriju.

"Ovo je sada prilika. Musk je svoje napravio, na nas je da mi napravimo svoje, i da ne budemo pasivni, letargični i fatalisti. Moramo se uvijek boriti za slobodu i za svoje vrjednote. Uz Twitter, relativna slododa je i na Telegram i Telegram kanale. IMA DRUGI OPCIJA.  Izađite iz zatvora, vrata su otvorena", piše Batarelo.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Pročitajte više