Berlusconi ponovo nazvao Baracka Obamu "preplanulim"

TALIJANSKI premijer Silvio Berlusconi ponovo je nazvao američkog predsjednika Baracka Obamu "preplanulim", međutim ovoga puta na sličan način je komentirao i njegovu ženu Michelle, javljaju svjetski mediji,

Nekoliko dana nakon susreta s američkim predsjedničkim parom na summitu G20 u Pittsburghu, Berlusconi se obratio skupu konzervativaca u Milanu.

"Donosim vam pozdrave od osobe... Kako se ono zove? Neki preplanuli tip. Aha, Barack Obama!", rekao je talijanski premijer.

Njegova žena također je "preplanula"

Ovoga puta, Berlusconi poznat po svojim "biserima" je imao nešto slično za reći i o američkoj prvoj dami.

"Nećete vjerovati, ali njih dvoje se zajedno sunčaju na plaži, njegova žena također je preplanula", nastavio je Berlusconi bez dlake na jeziku.

Svjetski mediji ovog su vikenda objavili fotografije na kojima Michelle Obama vrlo hladno dočekuje talijanskog premijera na summitu G20 u Pittsburghu. Dok je većinu državnika zagrlila i poljubila, Berlusconiju je samo pružila ruku.

Američki mediji nagađali su da je hladan stav prve dame zapravo odstojanje prema čovjeku poznatom po brojnim aferama s prostitutkama, ali niti zadnji Berlusconijev "gaf" o bračnom paru Obama mu nije mu pomogao da stekne njihovo poštovanje. Naime uvijek osunčani talijanski premijer 2008. godine izazvao je zgražanje diljem svijeta kad je prvi puta nazvao Baracka Obamu "preplanulim".

Pročitajte više