Bivši čelnik dubrovačkog HNS-a i član Čačićevih Reformista fizički nasrnuo na glasnogovornika grada

Screenshot: Facebook

ANTUN Pravedan, bivši predsjednik dubrovačkog ogranka HNS-a, bivši gradski vijećnik te aktualni povjerenik Čačićevih Reformista za grad Dubrovnik, fizički je nasrnuo na Petra Ipšića iz Ureda za odnose s javnošću grada Dubrovnika.

Incident se dogodio na Stradunu, a Ipšić je sve zabilježio kamerom.

Kako je Ipšić rekao za Index, Pravedan ga je u vidno alkoholiziranom stanju počeo vrijeđati.

"Glupane jedan, nećete vi moj grad, ovo je moj grad", čuje se Pravedan na snimci.

"Nemoj da ti dam šamarčinu", rekao je kad se približio Ipšiću nakon čega je od udarca mobitel s kojim je sve snimano završio na podu.

"Ovo je moj grad, nije tvoj", nastavio je govoriti Pravedan dok je cijelo vrijeme kamera nastavila snimati.

Kako je Ipšić rekao za Index, prije nekoliko dana između njih dvojice došlo je do prepirke putem Facebooka.

U pozadini sukoba je zatvaranje azila za napuštene životinje na Žarkovići kojemu se Pravedan protivi.

"Ministarstvo poljoprivrede je donijelo odluku o zatvaranju  jer azil ne zadovoljava osnovne uvjete o zaštiti životinja. Za azil skrbi Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik, a Grad to sufinancira i gore rade brojni volonteri", priča Ipšić koji kaže da su odluku o zatvaranju azila dobili još u lipnju ali su uspjeli odgoditi taj rok

"Dvadesetak pasa odvedeno je u Split, a u ponedjeljak treba odnijeti još životinja u odobrena skloništa. Do lipnja će u Dubrovniku biti otvoreno novo prihvatilište za napuštene životinje, time će upravljati grad. To će preuzeti gradska tvrtka, a to se očito ne sviđa ljudima iz Društva za zaštitu životinja", govori Ipšić koji nam je rekao da je upravo to razlog zašto je Pravedan večeras fizički nasrnuo na njega zbog čega ga je protiv njega podigao prijavu na policiji.

Pokušali smo kontaktirati i Pravedana ali nije odgovorio na naše pozive. Iz policije su nam rekli da su izvidi u tijeku pa da zbog toga ne mogu ništa komentirati.

 

Srećom Samsung snima i nakon šamara

Posted by Petar Ipšić on Thursday, 17 December 2015

Pročitajte više