Bivši HDZ-ovac koji je tukao ženu i kćer dobio posao u požeškoj gradskoj tvrtki

Foto: Facebook, Google Street View

BIVŠI zamjenik predsjednika požeškog gradskog vijeća Igor Krizmanić izbačen je iz HDZ-a zbog nasilja u obitelji, ali je unatoč tomu dobio posao u gradskoj tvrtki, javlja Telegram.

Naime radi se o javnoj ustanovi Sportski objekti Požega, a Krizmanić je primljen na neodređeno vrijeme. 3. kolovoza došao je na radno mjesto realizatora sportskih programa. 

Mogao bi doći i na čelo ustanove

Odluku o tomu donio je ravnatelj Ante Brkić koji bi uskoro trebao u mirovinu, a neslužbeno se doznaje kako bi ga Krizmanić trebao naslijediti. 

Podsjetimo, njegova kći ga je optužila za sustavno nasilje nad njom i njenom majkom, a o nasilju se oglasio i njegov sin. 

>> Kći teško optužuje moćnog HDZ-ovca za obiteljsko nasilje: Sjećam se suza i krvi

>> Javio se i sin optuženog bivšeg HDZ-ovca: "Sjećam se kad si nas izbacio iz kuće"

Index je tom prilikom kontaktirao Igora Krizmanića, koji je negirao sve navode iz objave. 

"Vidio sam što je objavila, dobio sam obavijest o tome. To što je napisano je ružna stvar. Ona je moje dijete, ja o njoj mislim sve najbolje, a rastava se desila kako se desila. Negiram sve to. Ono što piše u objavi, da sam ja svoju kćer nazivao pogrdnim imenima, to su bezočne laži. Ovo nek ide na dušu onome tko je pisao", rekao je Krizmanić. 

Kći komentirala njegovu novu poziciju

Krizmanićeva kći se prije godinu dana, kada je podijelila svoje iskustvo, odselila u Njemačku, a Požegu je napustio i njezin brat.

"Tu imam jako lijep život, ali kad vidim kako prolaze ljudi koji nisu sposobni za ništa nego uništavanje, jednostavno mi se stegne želudac", rekla je Petra za srednja.hr i rekla kako zapošljavanje svojeg oca vidi kao nepravdu za sve. 

"Ovo jednostavno može razumjeti samo onaj tko je prošao kroz pakao, a na ovaj način ga nastavlja prolaziti. Otišla sam van jer sam željela raditi i svojoj djeci osigurati bolju budućnost", zaključila je Petra. 

Pročitajte više