Huligan napao vozača Prometa, dok se branio udario je u drugi autobus

Foto: Promet

NOVI napad na vozača splitskog Prometa. Jutros oko 5.20 sati policija je zaprimila dojavu da je na autobusnom stajalištu u Ulici Domovinskog rata napadnut vozač autobusa te da je tom prilikom došlo do prometne nesreće.

Koliko je policija uspjela saznati, vozača Prometa verbalno je napao 21-godišnjak koji je zatražio da zaustavi autobus. Kada je to vozač odbio učiniti, već se zaustavio na idućem stajalištu, mladi huligan ga je pljunuo!

Vozač je izgubio kontrolu te se zabio u drugi autobus. Nije bilo ozlijeđenih, samo materijalna šteta. 21-godišnjak je prijavljen za prekršaj protiv javnog reda i mira. 

"Prava je sreća da nitko nije poginuo"

Direktor Prometa Željko Krnić ima donekle drugačiju priču. Prema njegovim informacijama, vozač nije samo pljunut, već ga je huligan i nekoliko puta udario.

"Dok se branio, autobus se pokrenuo i udario u drugi. Ovo nije samo napad na vozača, već i na putnike! Prava je sreća da nitko nije bio između dva autobusa. Da jest, imali bi i poginule. Što reći, za svaku osudu. Nastala je velika materijalna šteta. Pukla su dva vjetrobranska stakla, što dođe više desetaka tisuća kuna", kazao nam je direktor Prometa.

 

 

Pročitajte više