Biznis.hinet.hr portal od 1. srpnja seli na adresu http://biznis.infoforum.hr

HTnet (bivši HThinet) i Infoforum d.o.o. sporazumno su raskinuli ugovor o suradnji u svezi poslovno - financijskog portala http://biznis.hinet.hr te će se od 01. srpnja 2003. godine cjelokupan sadržaj biznis.hinet.hr portala ( i Financijskog Servisa) nalaziti pod novim imenom i domenom http://biznis.infoforum.hr.

Infoforum će na novoj adresi i dalje prenositi sve najaktualnije vijesti s područja financija, gospodarstva i novih tehnologija te će dalje, kao i do sada, razvijati sadržaje i alate na portalu i Financijskom servisu – dijelu portala namijenjenom isključivo pretplatnicima, a shodno potrebama klijenata i razvoju financijskog tržišta i gospodarstva u cjelini.

Također, Infoforum uređuje cjelokupan sadržaj te istim upravlja, vodi prodaju oglašivačkog prostora i Financijskog Servisa te pruža stručnu podršku klijentima. U skladu sa svojim ciljevima konstantnih inovacija na portalu, Infoforum predstavlja i novi proizvod: Business eNovine koje čini izbor iz sadržaja nekoliko web stranica: biznis.infoforum.hr (portal s financijsko-poslovnim vijestima), infoforum.hr (portal s najavama događanja) i moj-posao.net (portal tvrtke Tau on-line koji nudi slobodna radna mjesta).

Korisnici nakon procesa registracije mogu odabrati, jednom dnevno (ponuđeno je nekoliko termina tijekom dana) putem e-pošte u osobni e-sandučić, primanje vijesti iz odabranih rubrika - financijsko-poslovnog biznis.hinet.hr portala - dva financijska pokazatelja iz Financijskog servisa biznis.hinet.hr portala - najave događanja iz odabranih rubrika s portala infoforum.hr - nove oglase iz odabranih rubrika s portala moj-posao.net Koristeći se dodijeljenom zaporkom, korisnik uvijek može promijeniti neki od podataka ili odabranog sadržaja Business eNovina. Cijena Business eNovina je 180 kuna mjesečno.

Korisnik se može pretplatiti na šest ili dvanaest mjeseci. Odabirom iz ponuđenog sadržaja, korisnik u osobni e-mail sandučić prima Business eNovine s podacima koje je odabrao.

Registracija je od 1. srpnja moguća putem portala http://biznis.infoforum.hr.

Pročitajte više