Bježeći pred policijom u Makarskoj progutala heroin i preminula

ZBOG straha od policije, 33-godišnja državljanka BiH je u nedjelju navečer progutala veću količinu droge, najvjerojatnije heroina, i to nakon što su joj kod Makarske pristupili djelatnici PU splitsko-dalmatinske, da bi nekoliko sati nakon toga preminula.

Policajci su u Makarskoj uočili Mercedes splitskih registarskih oznaka koji koristi 44-godišnjakinja otprije poznata policiji zbog zloporabe droga, prenijela je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj. 

Nakon što je tom vozilu prišao BMW bosansko-hercegovačkih registracija, a u kojem su se nalazilo dvoje državljana BiH, policija im je pristupila, a vjeruje se kako je 34-godišnjakinja u tom trenutku progutala drogu.

Tijekom obavljanja obavijesnog razgovora, 33-godišnjakinja je počela pokazivati znakove slabosti, mučnine, počela se tresti i gubiti svijest, tako da je policijski službenik pozvao Hitnu pomoć. Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Makarska, navedena je kolima Hitne pomoći upućena u bolnicu Split, gdje je preminula rano ujutro u ponedjeljak, javili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije u bolnicu Split, gdje će se nakon obdukcije ustanoviti točan razlog smrti.

Neslužbeno doznajemo kako se radi o Dijani O. iz Ploča, koja je na benzinskoj postaji na zapadnom izlazu iz Makarske bila u društvu pravosudnog policajca iz BiH, te da su obdukcijom u njezinom tijelu pronađeni tragovi plastične vrećice.

Pročitajte više