Bosanski FBI u potrazi za drogom upao u kuću bratića Milana Bandića

PRIPADNICI bosanskohercegovačke Državne agencije za zaštitu i istrage (SIPA) prekjučer su proveli akciju na području Gruda tijekom koje su upadali u kuće u potrazi za drogom.

Specijalci naoružani dugim cijevima su u sklopu akcije opkolili kuću Gojka Bandića, bratića zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, te mu pretresli kuću, navodno tražeći drogu. Za vrijeme pretresa Bandićeve kuće u centru grada, okupili se mnoštvo promatrača koji su u čudu promatrali prizor iz akcijskih filmova. Slična akcija je istog dana provedena i u Mostaru.

Gojko Bandić je cijenjeni nogometni sudac, te je za poskok.info rekao kako nema nikakve veze s kriminalom te da su specijalci upali u pogrešnu kuću. Najavio je da sprema tužbu protiv SIPE.

Glasnogovornica SIPE za Index je rekla kako još ne mogu ništa komentirati o ovoj akciji provedenoj u Grudama te da će s informacijama izaći najranije tijekom sutrašnjeg dana.

SIPI pobjegao Kara koji se poslije sam predao

Istog dana SIPA je provodila akciju na području Gorice, općina Grude, prilikom koje im je pobjegao muškarac koji koristi automobil marke BMW, a osumnjičen je za kaznena djela zloporabe opojnih droga i napad na na službenu osobu u obavljanju poslova sigurnosti.

Bjegunac se jučer oko 19 sati predao u policijsku postaju Posušje te je priznao izvršenje djela za koja je bio osumnjičen. Kako neslužbeno saznaje pincom.info, radi se o Mariju Jukiću zvanom Kara.

D.M.
Foto: klikeri.info

Pročitajte više