Branko Mihalj na HTV-u predstavio program HDRS-a

HRVATSKA demokratska republikanska stranka (HDRS) u svojem se programu zauzima za nacionalni ponos, gospodarski razvoj i socijalnu sigurnost svih hrvatskih građana, izjavio je večeras na HTV-u predsjednik HDRS-a Branko Mihalj predstavljajući izborni program svoje stranke.

"Želimo sačuvati nacionalni ponos i obraniti dostojanstvo Domovinskog rata, naših generala i branitelja. Nećemo dopustiti prodaju hrvatskog teritorija i mora, tvrtaka i zdrave zemlje", istaknuo je Mihalj.

Mlade ljude, koji svoje ideje mogu prodati svijetu, treba zadržati u Hrvatskoj, jer se gospodarski razvoj može ostvariti samo iskorištavanjem znanja i pameti mladih ljudi, rekao je Mihalj, ocijenivši da su pojloprivreda i turizam temelj razvoja hrvatskog gospodarstva.

HDRS se zauzima za privatizaciju hrvatskih poljoprivrednih kombinata, ali drži da bi ih prije prodaje trebalo sanirati i oživjeti njihovu proizvodnju kako ih se, kaže, ne bi prodavalo u bescijenje.

Biračima je poručio da iziđu na izbore i glasuju za one kojima vjeruju, odnosno za osobe iz svojeg kraja, "a ne za one koji su na liste postavljeni samo kao brojevi, jer će biti poslušnici svojih čelnika"

Pročitajte više