Brijuni: Jakovčić razgovarao s Umbertom Angelonijem

ISTARSKI župan i član Upravnog vijeća Nacionalnog parka Brijuni Ivan Jakovčić danas je novinarima potvrdio kako je s predsjednikom Uprave talijanske modne kuće ´Brioni´ Umbertom Angelonijem, koji je ovih dana boravio u privatnom posjetu Rovinju, razgovarao o budućnosti Nacionalnog parka Brijuni.

Po Jakovčićevim riječima, dogovoren je novi sastanak za siječanj iduće godine, a za posljednjeg susreta Jakovčić je pozvao tog poznatog talijanskog poduzetnika da ne odustane od suradnje s Republikom Hrvatskom bez obzira na činjenicu, kako je rekao ´što hrvatska Vlada ne pokazuje interes oko realizacije projekta svjetskog elitnog turizma na Brijunima´.

Jakovčić je, kako je sam rekao, nadalje Angeloniju dao do znanja kako je Brijunima daleko važnija njegova osobna i besplatna promocija na svjetskom tržištu u komunikaciji s poznatim svjetskim poslovnim ljudima.

Naime, smatra Jakovčić, Umberto Angeloni imenom prestižne modne kuće ´Brioni´ na najbolji mogući način u svijetu može promovirati projekt Brijuna, koji će tom nacionalnom parku omogućiti da postane elitno svjetsko turističko središte.

Pročitajte više