Bulj zbog INE raspalio po HDZ-u i SDP-u: "Prste k sebi od nacionalnog blaga"

Foto: Hina

SABORSKI zastupnik Mosta nezavisnih lista i kandidat za predstojeće parlamentarne izbore na listi za IX. izbornu jedinicu, Miro Bulj, komentirao je korištenje INA-e u predizborne svrhe.

„Zanimljivo je da su se opet pred izbore počele razmjenjivati "ljubavne" poruke između HDZ-a i mađarskih vlasti, točnije, njihovog šefa diplomacije Petera Sizijjarto koji je član vladajuće stranke Fides kojom upravlja Viktor Orban. I to samo dan nakon sto je dotični zatražio da se MOL-u omogući širenje poslovanja u Hrvatskoj.
U ovoj priči samo još nedostaje da mađaron Darko Horvat u ime HDZ-a uzvrati ljubav njegovim mađarskim prijateljima i ponovno im ponudi prekid arbirtraže", žesti se Bulj.

Ni za drugu veliku straku Bulj nema lijepih riječi.


"Kao da to nije dosta, briselski dečko Milanović čiji je SDP i započeo rasprodaju INA-e, deset dana prije izbora kaže da će vratiti INA-u. Pitam se samo hoće li je vratiti isti oni koje je postavio u Nadzorni odbor INA-e dok su je predavali u ruke Mađarima? Gospodo draga, ovim putem Most vam poručuje: prste k sebi od hrvatskog nacionalnog blaga! Ne-će-te!", pjeni se Bulj.

"INA je hrvatska kompanija od strateškog interesa i borit ćemo se do zadnje kapi krvi da ostvari svoj puni potencijal, a ne da se sustavno upropaštava od tzv. strateškog partnera“, završio je Miro Bulj.

Pročitajte više