"Buljubašić" u Bandićevu stožeru: Šefica financija kampanje tri godine ne dolazi na posao

ŠEFICA financija u predizbornom stožeru Milana Bandića, Vesna Majher, prima plaću u Holdingovoj podružnici Autobusni kolodvor Zagreb, iako na poslu nije bila tri godine.

Prošlog tjedna je Majherova dobila i promaknuće na poziciju zamjenice AKZ-a sa radnog mjesta koordinatorice poslova na kojem je primala plaću od 7000 kuna. Zaposlenici tvrde kako Majherovu nikada nisu vidjeli te je ne poznaju, a na novom radnom mjestu bi trebala primati plaću od 13 do 14 tisuća kuna, piše Novi list.

Od SDP-ovaca jedina glasala za Bandićev rebalans proračuna

Rješenje za novo radno mjesto supotpisao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a zbog pritužbi iz AKZ-a ga je odbio parafirati direktor Uprave zagrebačkog Holdinga Ivo Čović. Sama Vesna Majher tvrdi kako je radila sve što je u opisu njezinog radnog mjesta, no dodaje i kako je činjenica da ima poslove i izvan toga radnog mjesta. O svemu će se, navodno, očitovati danas.

Povezanost Vesne Majher i Milana Bandića očitovala se i prije par tjedana kada je ona bila jedina SDP-ova zastupnica Gradske skupštine koja je glasovala za propali rebalans zagrebačkog proračuna. Najpoznatiji slučaj politički izmišljenog radnog mjesta je onaj Rade Buljubašića koji je primao plaću u HEP-u, a poslove obavljao u stranačkoj središnjici HDZ-a.

Pročitajte više