Ćiro Blažević žalostan zbog potrošenih 200.000 eura

NEOVISNI predsjednički kandidat Miroslav Ćiro Blažević izjavio je danas da od predstojećih predsjedničkih izbora ne očekuje puno, jer se, kaže, "uz dvoje favoriziranih kandidata Jadranku Kosor i Stjepana Mesića, teško tko može probiti.

Blažević je za kampanju potrošio 200.000 eura, zbog čega je, kako je kazao "jako žalostan". "Puno je to novca, iako si ja utvaram da sam bogat čovjek", pojasnio je Blažević u telefonskoj izjavi za Hinu.

Naglasio je da je vodio atipičnu kampanju, uz minimalne troškove, te da stoga može posvjedočiti da su dvoje favorita u svojim kampanjama potrošili znatno više nego što prikazuju.

Istaknuo je i da je odustao od izbornih plakata, te da je 100.000 kuna, koliko je isprva planirao potrošiti u tu svrhu, preusmjerio onima kojima je taj novac najpotrebniji.

Zamoljen da procijeni hoće li se ime predsjednika znati već u prvom, ili očekuje i drugi izborni krug, Blažević je kazao kako je loš prognozer čak i u nogometu, koji je njegovo područje, te da se u politici pogotovu ne usudi prognozirati.

Foto: FAH

Pročitajte više