COTRUGLI BUSINESS SCHOOL Prijavite se za Executive MBA i MBA stipendije u vodećoj poslovnoj školi u regiji

 Foto: COTRUGLI Business School

VODEĆA poslovna škola u regiji COTRUGLI Business School trinaestu godinu zaredom dodjeljuje Executive MBA i MBA stipendije ambicioznim pojedincima svjesnima da su ulaganje u znanje i kvalitetno umrežavanje nužni za napredak u karijeri.

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna AMBA (Association of MBA's) akreditirana poslovna škola u Hrvatskoj. AMBA akreditaciju posjeduje samo 2% poslovnih škola u cijelom svijetu, a 91% članova AMBA-e je ocijenilo kvalitetu njihove poslovne škole, predavača i kurikuluma s “odličan” ili “vrlo dobar”.

Predavači na COTRUGLI Business School su renomirani stručnjaci i vrhunski konzultanti iz cijelog svijeta, program zahtijeva minimalnu odsutnost s radnog mjesta, a maksimalan povrat investicije kroz rad na vlastitim poslovnim slučajevima. Predavanja se najčešće održavaju od petka do nedjelje. 

COTRUGLI Business School okuplja uspješne i perspektivne polaznike te priznate međunarodne predavače i stručnjake, a trenutačno ima čak 2000 polaznika i alumnija iz cijele regije. Ako želite postati dio COTRUGLI obitelji putem stipendije, iskoristite priliku i prijave se do 25. ožujka.

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

MBA studij podrazumijeva učenje na primjerima uspješnih poslovnih pothvata lidera iz vodećih regionalnih i svjetskih kompanija. Obrađivanjem studija slučaja u timovima naučit ćete kako realizirati ideju, koje su opasnosti i zamke u njezinu ostvarivanju te na što trebate obratiti posebnu pozornost.

Budući da je neuspjeh gotovo neminovno sastavni dio poslovnog puta, boravak u poslovnoj školi stvara idealno okruženje za testiranje ideja, jer neuspjeh nema trajne posljedice kao u stvarnom poslovnom okruženju. Na taj način minimalizirate šansu za neuspjeh u svom poslovanju.

Ukratko, MBA studij vas osposobljava za širenje posla, upoznaje vas s prednostima i nedostacima brojnih mogućnosti koje su pred vama i nudi vam inspirativno okruženje u kojem ćete biti izloženi inspirativnim idejama i kreativnom razmišljanju.

Suprotno od uvriježenog mišljenja, ekonomisti čine tek dio grupe polaznika (30%), a veliku vrijednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd.

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodjeljuje četiri polovične MBA i Executive MBA stipendije u iznosu od 50%, kao i stipendije od 30% onima koji se istaknu kao najbolji tijekom stipendijskog procesa u ukupnoj vrijednosti oko 100.000 eura. Ako ste ambiciozni, posjedujete relevantno radno iskustvo, znanje engleskog jezika i završili ste fakultet, prijavite se na MBA ili Executive MBA stipendije.

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.


Zašto se kandidati odlučuju za MBA program?

Budući da su intervjui s kandidatima već počeli, zanimalo nas je koji su najčešći motivacijski faktori koji navode kandidate da se prijave. Donosimo najčešće razloge:

1.Povećanje upravljačkih i poduzetničkih znanja i kompetencija
2.Networking – poznavanje vrhunskih stručnjaka, međunarodnih predavača te kolega iz struke i ostalih industrija
3. Veća konkurentnost pri zapošljavanju ili napredovanju u karijeri uz pomoć međunarodno priznate MBA diplome
4. Želja za pokretanjem vlastitog biznisa

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

Pročitajte više